D/S «Børøysund» er klar for utleie

Leie av båtene

Velkommen ombord til en fjordtur med god gammel atmosfære.

vedkai1.jpg

«BØRØYSUND»

D/S «Børøysund» har plass til 80 passasjerer og er ideell til en hyggetur for firmaer og foreninger, representasjonsturer etc.
Veteranskipet danner også en fin ramme rundt private arrangement som bryllup og jubileer.
Om værgudene skulle slå seg vrange har vi hyggelige salonger både på 1. og 3. plass, foruten Oslofjordens mest stilfulle røykesalong. Skipet er et levende museum, og gjestene inviteres til å gå omkring  å se seg rundt under seilingen.  Skipet har originalt postkontor av klasse B med eget poststempel.
Juni er høysesong for turer med «Børøysund», og vi har mange gjester som kommer tilbake år etter år. Det er viktig å være ute med bestillingene i tide. I siste halvdel av av mai er været ofte like bra som i juni, og skipet er rimeligere å leie. Mange benytter også august og september til fjordtur.
Vi kan love at det er en uforglemmelig opplevelse å se solnedgangen og innseilingen til Oslo i skumringen ombord på et stillegående dampskip.
D/S «Børøysund» har fast kaiplass ved Nordre Akershus kai (ved rådhuset), og skipet seiler alle kvelder unntatt mandag. Lørdag og søndag på forespørsel.

 

Seilingene

Seilingene legges opp etter avtale med skipets kaptein før avgang. En rute mange bruker er: Akerhuskaien - Gressholmen - Nesoddtangen - Ildjernet - Steilene - Middagsbukten - Store Oustersund - Snarøysundet - Vassholmen - Dyna Fyr - Akershus kaien. Eller motsatt vei.

 

Vi kan eventuelt hente ved annen kai.

 

Servering

Gjestene får anledning til selv å medbringe mat og drikke, noe som kan redusere kostnadene betraktelig i forhold til andre charterbåter hvor all mat og drikke må kjøpes ombord.
På bestilling kan vi lage god dampskipskaffe fra vår kullfyrte bysse. Vi tar i så fall kr. 500.- for å servere alle gjestene.

 

Priser

D/S «Børøysund» leies ut for minimum 4 timer. Prisen regnes i effektiv fartstid (fra kai til kai – Oslo), og er:

kr. 22.000,- i mai, august og september
kr. 25.000,- i juni

+ 12 % mva.
 


«STYRBJØRN»

Slepebåten D/S «Styrbjørn» deltar på ulike kulturarrangementer og maritime festivaler, men båten kan også leies til ulike arrangementer, turer, spesielle firmafester, filminnspillinger osv.

 

Ta gjerne en uforpliktende samtale med vår bookingsjef, Rolf Nordby,
mobil: 92 44 70 23, eller via e-post: rnordby@broadpark.no

Du kan også henvende deg til:

Norsk Veteranskibsklub
Postboks 1287, Vika
0111 Oslo

e-post: nvsk@nvsk.no

 

Se innlegg laget av Norsk Teknisk Museums venner etter tur med DS «Børøysund» 8. juni 2016

Tilbake

NORSK VETERANSKIBSKLUB - NVSK
Postboks 1287 Vika, 0111 Oslo
Kontor og Kaiplass: skur 28
Nordre Akershus kai, Oslo
Telefon booking: 924 47 023
web: www.nvsk.no
E-post: nvsk@nvsk.no
Bankgiro: 1503.46.47701
Org. nr.: NO 985 585091 MVA